Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

NBA Media Day Pics


Η Media Day είναι η μέρα πριν την έναρξη του training camp στο NBA, κατά την οποία παίκτες, προπονητές και παράγοντες συναντούν για πρώτη φορά στην καινούρια season τους δημοσιογράφους, αναλύουν τους στόχους τους για τη νέα χρονιά και βγάζουν φωτογραφίες. Το τελευταίο είναι που μας ενδιαφέρει κυρίως σε αυτό το post, γι' αυτό ας δούμε μερικές αξιομνημόνευτες στιγμές από τη φετινή και παλιότερες Media Days.

Ο Ron Artest δείχνει ότι του αρέσει το baseball, καθώς και ότι το φετινό θα είναι ένα (πολύ) μακρύ ταξίδι για τους Lakers fans.



Οι Mavs αναμένεται να έχουν ένα μικρό πρόβλημα στο basketball IQ, χάρη στον Drew Gooden.



Ο DeShawn Stevenson ντεμονστράρει τα νέα του tattoos. Προσέξτε αυτό δίπλα στο μάτι και αυτό στο λαιμό με τον Abraham Lincoln (!) συνοδευόμενο από δύο 5άρια. Κάτι μου λέει ότι ο DeShawn δεν θαύμαζε τόσο την οικονομική πολιτική του Abraham...



Ο Brian Scalabrine επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας ότι το να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ συνεχίζει να είναι ένα από τα όνειρά του.



Ίσως ο πιο φατσικά άκυρος παίκτης που σχετίστηκε ποτέ με το NBA (για την ιστορία είναι ένας Κινέζος 7-footer ονόματι Zhang Kai).

 

Το υπέρτατο μούσι του Rip Hamilton (από πέρσι, τώρα το έχει κουρέψει).



Η επίσης υπέρτατη (γενικότερα) εμφάνιση του Robert Swift.



Αυτά για τώρα, θα επανέλθουμε στο θέμα γιατί έχει πολύ υλικό.

1 σχόλιο:

  1. Φλώρος ο Robert Swift και λέω ο Robert γιατι τον Stromile τον ήθελα στην Πανάθα εύκολα.Εν τέλη ο robert ειναι φλώρος γιατί ποζευρεύετε τα tattoo του την στιγμή που υπάρχει o Chris Andersen,γνωστός και ως Scofield,βεβαιως βεβαιως που μας χάρισε μια απτις χειρότερες παρουσίες σε διαγωνισμό καρφωμάτων ever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή