Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

NBA 24/7: 20 Noεμβρίου




Πέρασαν πάνω από 2 βδομάδες από το τελευταίο μας 24/7 και είναι ώρα να κάνουμε ένα update στην πρόοδο των ομάδων του ΝΒΑ, όπως την έχουμε δει μέχρι τώρα.

1. Atlanta Hawks (10-2): Σίγουρα μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι τώρα. Όλοι ξέραμε ότι η Atlanta έχει ταλέντο, όμως πλέον με τις προσθήκες του Jamal Crawford και του Joe Smith και την ωρίμανση του Joe Johnson, του Marvin Williams και φυσικά του Josh Smith, έχει ανέβει επίπεδο. Ο τελευταίος, παρουσιάζεται φέτος εντυπωσιακός με 16.3 ppg και 9.3 rpg, ενώ φυσικά προσφέρει τα μέγιστα και στο αμυντικό κομμάτι με 1.75spg και 2.5 bpg. Ακόμα, το ποσοστό του στα σουτ εντός παιδιάς ανέρχεται στο 56.3%, πολύ πάνω απ'όσο σούταρε μέχρι τώρα στην καριέρα του (45.7%). Ελπίζουμε το ξεκίνημα των Hawks, που δεν είχαν και το πιο εύκολο πρόγραμμα στην αρχή της σεζόν, να συνεχιστεί και να μην αποτελέσει πυροτέχνημα όπως πέρυσι.

2. Phoenix Suns (10-3): Oι Suns συνεχίζουν να μας διαψεύδουν. Περιμέναμε μια κοιλιά στο δύσκολο trip που είχαν στην ανατολή, όμως ανταπεξήλθαν μια χαρά. Η χθεσινή ήττα από τους λαβωμένους από τον τραυματισμό του CP3, New Orleans Hornets, δημιούργησε μερικές αρνητικές εντυπώσεις, αλλά τα πολλά άστοχα ελεύθερα σουτ των Suns σε συνδυασμό με τον εκπληκτικό οίστρο του Peja Stojakovic αποτελούν σημαντικά ελαφρυντικά. Γενικά η ομάδα μοιάζει αναγεννημένη, ο Gentry coachάρει αρκετά καλά, ο Nash βάζει στο παιχνίδι όλους τους παίκτες (σχεδόν 12 apg) και το Phoenix είναι η μόνη ομάδα σε όλο το ΝΒΑ που έχει σκοράρει πάνω από 100 πόντους σε όλα της τα παιχνίδια φέτος.

3. Βοston Celtics (9-3): Οι προπέρσινοι πρωταθλητές πάνε αρκετά καλά, οι Big Three αποδίδουν και ο Rondo συνεχίζει να οργανώνει με μαεστρία το παιχνίδι τους, οι 3 ήττες όμως από Atlanta, Phoenix και Indiana δείχνουν μια πτώση τον τελευταίο καιρό. Το περιφερειακό σουτ παίζει μεγάλο ρόλο στη Βοστώνη και αν σκεφτεί κανείς ότι στις 3 τους ήττες είχαν ποσοστό 17.8% στα τρίποντα, τότε μπορεί να καταλάβει ότι μόλις βρουν ρυθμό οι killers των Κελτών, θα ανέβει αυτόματα όλη η ομάδα.

4. Dallas Mavericks (9-3): Oι Τεξανοί δείχνουν φέτος ικανοί για μεγάλα πράγματα. Η ομάδα είναι πιο πλήρης από ποτέ (τουλάχιστον στα χαρτιά γιατί οι τραυματισμοί των Josh Howard και Erick Dampier έχουν δυσχεράνει λίγο το έργο των Mavs), ο Nowitzki σκοράρει κατά ριπάς (27.5 πόντους ανά παιχνίδι), ο Κidd κάνει ό,τι χρειαστεί μέσα στο παρκέ για να εξασφαλίσει τη νίκη και να κάνει τους συμπαίκτες τους χαρούμενους ενώ και ο πάγκος έχει σημαντική συνεισφορά στο παιχνίδι της ομάδας. Δύο πολύ σημαντικά στοιχεία για το Dallas φέτος είναι, κατά τη γνώμη μου, η αμυντική τους εγρήγορση αλλά και ο τρόπος που αντιδρούν στα κρίσιμα (μετρούν 3 σερί πολύ οριακές νίκες, εκ των οποίων οι 2 στην παράταση).

5. Los Angeles Lakers (9-3): Οι πρωταθλητές παρά την καλή τους συγκομιδή δεν έπαιζαν πολύ καλά στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Έλειπε, βλέπετε, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας, ο Pau Gasol. Από χτες, ο Ισπανός είναι και πάλι στις επάλξεις, ο Kobe μπορεί να ηρεμήσει λίγο καθώς είχε αναλάβει αυτός όλες τις πρωτοβουλίες και οι Lakers θα αρχίσουν να ανεβάζουν απόδοση.

6. Orlando Magic (9-3): Οι περσινοί φιναλίστ προσπαθούν ακόμα να βάλουν όλα τα κομμάτια τους σε μια σειρά. Ο Vince Carter αρχίζει να προσαρμόζεται, ο Rashard Lewis επέστρεψε, ο Bass δυσκολεύεται ακόμα να χωρέσει στη ρακέτα με το D12 αλλά προσπαθεί, ο Barnes κάνει ό,τι του ζητηθεί στο παρκέ αλλά σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί ο τραυματισμός του Jameer Nelson, ο οποίος σκόρπισε ανησυχία στη Florida. Τώρα, καλείται ο βετεράνος Jason Williams να καλύψει το κενό του και μένει να δούμε σε ποιο βαθμό θα γίνει αυτό, καθώς σε μια ομάδα με τόσα αστέρια, η συνύπαρξη είναι δύσκολη αν δεν υπάρχει αξιόλογος play-maker.

7. Denver Nuggets (8-3): Το Denver έχει ξεκινήσει καλά (όχι εντυπωσιακά), ο Melo είναι ο 2ος scorer στη λίγκα (29.9 πόντους μ.ο.), ο JR Smith επέστρεψε δριμύτερος, ο Billups ψάχνει ακόμα το σουτ του και ο George Karl ψάχνει στον πάγκο του να βρει τον 6th man της ομάδας. Σε όλα αυτά, βέβαια, έχει παίξει το ρόλο του και το δύσκολο πρόγραμμα των Nuggets, το οποίο στις επόμενες αγωνιστικές είναι αρκετά ξαλαφρωμένο αφού αντιμετωπίζουν Clippers, Timberwolves (2 φορές), Κnicks, Warriors και Nets, με ένα μικρό διάλειμμα με τους Bulls. Περιμένουμε, λοιπόν, το Denver αρκετά ανεβασμένο στη συνέχεια.

8. Portland Trail Blazers (9-4): Oι Blazers έχουν φτιάξει ένα πολύ σκληρό σύνολο φέτος. Παίζουν εξαιρετική άμυνα επιτρέποντας στον αντίπαλο να σκοράρει μόλις 87.09 πόντους ανά παιχνίδι (1οι στο ΝΒΑ). Αν εξαιρέσουμε ίσως την ήττα από τους Rockets, όλες οι άλλες ήταν εντός προγράμματος. Γενικά, είναι μια ομάδα που χάνει δύσκολα και αν ελέγξει τα rebounds τότε αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα. Ο Oden παρουσιάζεται βελτιωμένος επιθετικά (9.5 ppg), αλλά κάνοντας 4.2 fouls ανά ματς αναγκάζεται να μένει αρκετή ώρα στον πάγκο. Ο Travis Outlaw, θα μείνει αρκετό καιρό εκτός γηπέδων και το κενό του θα πρέπει να καλύψουν ο Rudy Fernandez και ο Martell Webster. Tέλος, περιμένουμε ακόμα να προσαρμοστεί εντελώς και ο Andre Miller στο παιχνίδι του Portland έτσι ώστε να προσφέρει την εμπειρία του και να βοηθήσει τον ηγέτη των Blazers και φέτος Brandon Roy.

9. Cleveland Cavaliers (8-4): Για να λέμε την αλήθεια, περιμέναμε καλύτερο ξεκίνημα από τους Cavs. O LeBron, βέβαια, είναι σταθερός με 28.3 πόντους μ.ο. (3ος σε όλο το ΝΒΑ) και παρουσιάζεται ιδιαίτερα αλτρουιστής προς τους συμπαίκτες του καθώς δίνει 8.1 apg. Ο Mo Williams σουτάρει με εξαιρετικά ποσοστά, ειδικά πίσω από τη γραμμή του τριπόντου (48.1%) και ο JJ Hickson παρουσιάζεται αρκετά καλός στα τελευταία ματς κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Brown. Το στοίχημα είναι η αξιοποίηση του Shaq, ο οποίος φαίνεται λίγο σκουριασμένος (οι φήμες μάλιστα λένε ότι έμπλεξε σε σκάνδαλο με την κοπέλα του Gilbert Arenas) καθώς και η επιστροφή στην περσινή καλή αμυντική προσπάθεια που έφερε την ομάδα στην 1η θέση της regular season.

10. Milwaukee Bucks (6-3): Μια ακόμα έκπληξη, η οποία φέρει την υπογραφή του Brandon Jennings. Ο τελευταίος είναι 9ος scorer στο πρωτάθλημα και ο μόνος rookie στους πρώτους 30. Aν γυρίσει και ο Redd υγιής, τότε θα είναι μια από τις ομάδες που θα προσπαθώ να δω όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς φέτος φαίνεται να υπάρχουν φιλοδοξίες και να μπορούν να γίνουν πράξη.

11. Miami Heat (7-4): Οι Heat ξεκίνησαν πολύ καλά το πρωτάθλημα. Εδώ και 4 ματς, όμως, έχουν κάνει μια κοιλιά στην απόδοση τους και αυτό φαίνεται όχι τόσο από τις 3 ήττες τους, αλλά από τη μια νίκη τους με buzzer-beater κόντρα στους Nets, τη μακράν χειρότερη ομάδα του ΝΒΑ. Ο D-Wade δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του και ελπίζουμε ο Beasley και ο Jermaine O'Neal να αρχίσουν πάλι να παίζουν όπως στην αρχή, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν οι Ηeat να ανταπεξέλθουν στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

12. Houston Rockets (7-5): Μπορεί οι φετινοί ηγέτες των Rockets να είναι ο Aaron Brooks και ο Trevor Ariza, αν όμως συνεχίσει έτσι ο Carl Landry (14.5 ppg, 5.3 rpg, με 56% ποσοστό ευστοχίας) τότε θα έχουν τύχη για τα φετινά playoffs. Περιμένουμε και τον Tracy McGrady να επιστρέψει, όπως και άλλους παγκίτες να αναλάβουν μεγαλύτερο ρόλο σε μια αρκετά αβέβαιη και μεταβατική χρονιά για το Houston.

13. Indiana Pacers (5-4): Τον Danny Granger (25.4 ppg, 6.7 rpg 1.89 spg) τον ξέραμε και δεν περιμέναμε να το μάθουμε φέτος. O Dahntay Jones, όμως, με έχει εντυπωσιάσει καθώς από defensive stopper στους Nuggets, έχει γίνει δεύτερος scorer στους Pacers, με 17.5 πόντους ανά παιχνίδι. Γενικά, η Indiana είναι ασταθής και μπορεί να κερδίσει τους Celtics, όπως και έκανε, αλλά και να χάσει από τους Knicks λίγες μέρες μετά. Έτσι την περιμένουμε και στη συνέχεια.

14. Chicago Bulls (6-5): Oι Bulls έχουν ανταπεξέλθει ικανοποιητικά στο μέχρι τώρα δύσκολο πρόγραμμά τους. Είναι αρκετά σκληρή ομάδα, με πολλούς hustling παίκτες που τους αρέσει να τρέχουν και να παίζουν καλή άμυνα. Μέχρι τώρα, ξεχωρίζουν ο ανανεωμένος Luol Deng (16.4 ppg, 9 rpg) και ο πρώτος rebounder του ΝΒΑ, Joakim Noah (12.1 ppg, 12.6 rpg). Ο Derrick Rose εμφανίζεται λίγο φοβισμένος μετά τον τραυματισμό του και δεν διεισδύει τόσο πολύ προς το καλάθι, γεγονός που εντείνεται και από τις κλειστές άμυνες που αντιμετωπίζει το Chicago, αφού έχει ποσοστό μόλις 29.9% στα τρίποντα. Η συνέχεια είναι δύσκολη για τους Bulls, oι οποίοι θα έχουν καλή τύχη αν μπορέσουν να βάλουν μερικά περιφερειακά σουτ σε σταθερή βάση.

15. Sacramento Kings (5-5): O Kevin Martin είναι εκτός μέχρι το νέο έτος, οπότε όλο το βάρος έχει πέσει στο rookie Τyreke Evans, που δε φαίνεται πάντως να έχει πρόβλημα με αυτό καθώς σκοράρει 17.1 πόντους ανά παιχνίδι. Μέχρι τώρα, οι Kings είναι καλύτεροι του αναμενομένου, η έλλειψη λύσεων όμως αναμένεται να τους καταβάλει στη συνέχεια. Όταν γυρίσει ο Martin και αν έχει γίνει κάποιο trade μέχρι τότε, μπορεί να έχουν καλύτερη τύχη.

16. Utah Jazz (6-6): Οι συχνές απουσίες (Okur, Boozer, Williams, Korver, Miles, Price) έχουν δυσκολέψει αρκετά τους Jazz και ο Jerry Sloan προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει λύσεις. Προσέφεραν μερικές οι rookies Matthews και Maynor, αλλά ο ρυθμός δεν έχει βρεθεί ακόμα και έτσι η ομάδα περιορίζεται σε ξεσπάσματα όπως το χθεσινό στο San Antonio. Ο Κώστας Κουφός έχει χάσει τη μάχη από τον Kyrylo Fesenko και προσφέρει ελάχιστα μέχρι στιγμής.

17. Οklahoma City Thunder (6-6): H νεανική ΟKC παρουσιάζεται αρκετά ασταθής στην έναρξη του πρωταθλήματος. Έχει κάνει αρκετά καλά ματς, αλλά σε μερικά άλλα έχει απογοητεύσει. Το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παικτών, ωστόσο, δικαιολογεί αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Durant, Westbrook και Green ηγούνται της προσπάθειας της ομάδας, αλλά τα playoffs μοιάζουν μακρινά αν δεν αποκτήσουν σταθερότητα.

18. Philadelphia 76ers (5-6): O Iguodala και ο Lou Williams κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται, χρειάζονται όμως και βοήθεια. Ο Speights ξεκίνησε εντυπωσιακά αλλά τραυματίστηκε, ο Dalembert περισσότερο φορτώνει την ομάδα με το συμβόλαιό του παρά βοηθάει στο παρκέ και ο Brand βρίσκεται σε λήθαργο. Μετά το τελευταίο φοβερό παιχνίδι του (19 pts, 11 rebs, 3 stls, 6 bls), ωστόσο, όλοι στη Philadelphia ελπίζουν να ξυπνήσει σιγά σιγά, γεγονός που θα ανεβάσει αδιαμφισβήτητα και την υπόλοιπη ομάδα.

19. Τοronto Raptors (5-7): Για μια ακόμα σεζόν οι Raptors είναι ασταθείς. Κερδίζουν το Cleveland και στη συνέχεια χάνουν από τους Grizzlies (γεγονός σχεδόν απαγορευτικό αν παλεύεις για playoffs). Ο Bosh κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του με 26.8 πόντους και 12.3 rebounds ανά παιχνίδι, ο Bargnani ακολουθεί σε επιδόσεις, όμως το πρόβλημα εντοπίζεται, κατά τη γνώμη μου, στη συνύπαρξη του Hedo Turkoglu και του Jose Calderon στην περιφέρεια και στην έλλειψη συνοχής στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας. Αν λυθεί αυτό, τα πράγματα θα βελτιωθούν αρκετά για τους Raptors.

20. Detroit Pistons (5-7): Τα πατήματά τους ψάχνουν και στο Detroit. Ο Hamilton και ο Prince, που συνδέουν αυτήν την ομάδα με το παρελθόν, είναι τραυματίες και όλο το βάρος έχει πέσει στους ώμους του νεαρού Rodney Stuckey και των νεοφερμένων Ben Gordon και Charlie Villanueva. Mόλις βρουν συνοχή, οι Pistons θα είναι μια πολύ απειλητική ομάδα, αν και άποψή μου είναι ότι χρειάζονται και έναν ψηλό που να μπορεί να σκοράρει κοντά στο καλάθι γιατί οι Ben Wallace και Kwame Brown έχουν ελάχιστη σχέση με το επιθετικό παιχνίδι.

21. San Antonio Spurs (4-6): Η μεγαλύτερη απογοήτευση μέχρι τώρα. ΟΚ, υπάρχουν πολύ σημαντικές και συχνές απουσίες (Manu Ginobili, Tim Duncan, Tony Parker), ΟΚ είχε αρκετά δύσκολα παιχνίδια η ομάδα, ΟΚ δεν έχουν βρει ρυθμό ακόμα οι καινούριοι. Όμως ήττες σαν αυτή από τους Thunder εντός έδρας είναι απαγορευτικές για μια ομάδα που τη διακρίνει η σοβαρότητα και η συνέπεια, στις οποίες μας έχουν συνηθίσει οι Spurs. Το ταλέντο τους είναι μεγάλο, ο Popovich είναι φοβερός προπονητής και στη συνέχεια τους περιμένουμε να ανέβουν.

22. New Orleans Hornets (5-8): O Paul τραυματίστηκε, ευτυχώς όχι για πολύ και οι Hornets φαίνεται ότι αφυπνίστηκαν. Κέρδισαν χθες τους Suns χάρη στην εκπληκτική, vintage εμφάνιση του Peja Stojakovic (25 pts, 13 rebs, 7 τρίποντα) και η ελπίδα αχνοφάνηκε ακόμα και στο πρόσωπο του αρχηγού που έβλεπε το παιχνίδι με πολιτικά από τον πάγκο. Γενικά, πάντως, ο West δεν αποδίδει αυτά που μας είχε συνηθίσει τα 2 τελευταία χρόνια, ο Οkafor προσπαθεί να μπει στο παιχνίδι του Paul, αλλά οι rookies Marcus Thornton και Darren Collison δείχνουν έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα. Και με το roster των Ηοrnets φέτος, θα χρειαστεί να το κάνουν οπωσδήποτε.

23. Washington Wizards (3-7): Η δεύτερη μεγαλύτερη απογοήτευση. Είναι πλέον πλήρεις και υγιείς, έχουν φέρει εξαιρετικούς ρολίστες όπως ο Mike Miller και ο Randy Foye, έναν πολύ καλό προπονητή, όμως και πάλι κάτι πάει στραβά στην πρωτεύουσα. Ο Jamison γύρισε πρόσφατα και η απουσία του αποτελεί δικαιολογία, όμως η επάνοδος του Gilbert Arenas φαίνεται ότι εκτός από μεγάλες προσδοκίες έχει δημιουργήσει και μεγάλη αναστάτωση. Ο Caron Butler εκβιάζει σουτ, ο Stevenson περιφέρεται στο παρκέ, κανένας δε ζητάει την μπάλα για να εκτελέσει και όλοι περιμένουν από τον Arenas να δημιουργήσει. Λογικά, τώρα που γύρισε ο Jamison, τα πράγματα θα βελτιωθούν πολύ και ελπίζουμε να ανέβει η απόδοση των Wizards καθώς το ταλέντο τους είναι άπλετο.

24. Los Angeles Clippers (4-9): O Chris Kaman συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, ο Baron Davis ανεβαίνει, το ίδιο και ο Αl Thornton, όμως οι Clippers παραμένουν κολλημένοι στα κατώτατα στρώματα του ΝΒΑ. Φυσικά οι τραυματισμοί του Eric Gordon και του Blake Griffin παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, όμως η ικανότητα του Mike Dunleavy έχει αρχίσει και αμφισβητείται και όσο τα αποτελέσματα δεν έρχονται, δε θα θεωρούσα απίθανη μια απόλυσή του, και από προπονητή και από GM.

25. Golden State Warriors (3-8): Όσο ο Don Nelson συνεχίζει τη φιλοσοφία του, δηλαδή μόνο επίθεση και καθόλου άμυνα, με μόνο στόχο να γίνει ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στο ΝΒΑ, οι Warriors δε θα πάνε πουθενά. Οι φήμες λένε ότι μετά τον Stephen Jackson και ο Monta Ellis θέλει να φύγει από την ομάδα, γεγονός που φαίνεται πολύ λογικό σε όλους εκτός από το Nellie.

26. Charlotte Bobcats (3-8): Πολύ χειρότεροι απ' ότι τους περιμέναμε, οι Bobcats πήραν τον Jackson ελπίζοντας να βρουν τις απαραίτητες λύσεις στο σκοράρισμα και παρουσιάζονται βελτιωμένοι. Όταν βρουν ρυθμό, θα ανεβάσουν λίγο τις επιδόσεις τους αλλά δεν περιμένουμε και εντυπωσιακά πράγματα.

27. Memphis Grizzlies (3-8): Ο Iverson αποτελεί παρελθόν και οι Grizzlies έσπευσαν να τον αντικαταστήσουν με έναν εξίσου δυσλειτουργικό παίκτη με μεγάλο ταλέντο, τον Jamaal Tinsley. Gay, Mayo, Randolph και Marc Gasol κάνουν καλή δουλειά, όμως από εκεί και πέρα η ομάδα είναι γυμνή και λογικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

28. New York Knicks (2-9): Η ιστορική ομάδα της Νέας Υόρκης διασύρεται για ακόμα ένα χρόνο στα χέρια του Mike D'Antoni. Παίζοντας ένα άναρχο μπάσκετ, με shothogs παίκτες όπως ο Αl Harrington, ο Larry Hughes και ο Danilo Gallinari, oι Knicks ελπίζουν να επιστρέψουν του χρόνου δριμύτεροι αν και δεν ξέρω ποιος star θα ήθελε να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ομάδα του D'Antoni. Τέλος, τον κάκιστο Chris Duhon φημολογείται ότι θα αντικαταστήσει ο Allen Iverson, οπότε ετοιμαστείτε για μεγάλο θέαμα (το αν θα είναι μπασκετικό ή τσίρκου θα το δούμε στην πορεία).

29. Μinnesota Timberwolves (1-11): Mετά τη νίκη στην πρεμιέρα έχουν ένα σερί αντάξιο των Nets και αυτό είναι άκρως υποτιμητικό. Ο Kurt Rambis πειραματίζεται ακόμα, ο Al Jefferson στο τελευταίο παιχνίδι του μόνο έκανε εμφάνιση ανάλογη του ταλέντου του, ενώ ο Johnny Flynn και ο Ramon Sessions δεν έχουν συγχρονιστεί. Περαιτέρω αξιόλογες λύσεις δεν υπάρχουν ή δεν αξιοποιούνται προς το παρόν σε μια χρονιά που έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα για τους Τ'Wolves και δε φαίνεται να αλλάζει στο εγγύς μέλλον.

30. New Jersey Nets (0-12): Το ρεκόρ τους τα λέει όλα και το σημαντικότερο είναι ότι αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της ομάδας. Μετα τους πολλούς τραυματισμούς (κυρίως του Devin Harris, αλλά και των Courtney Lee, Yi Jianlian, Jarvis Hayes), οι μόνοι αξιόλογοι παίκτες είναι ο Chris Douglas-Roberts και ο Brook Lopez, αλλά και αυτοί για κάποιο λόγο δεν παίρνουν τις προσπάθειες που τους αναλογούν (ειδικά ο δεύτερος). Από εκεί κι ύστερα, ομάδα που ξεκινά με βασικούς τον Josh Boone και τον Trenton Hassell δεν μπορεί να πάει κάπου μακριά, ούτε καν κάπου κοντά. Ανεξήγητο το γιατί παραμένει στη θέση του ο Lawrence Frank, ο οποίος φαίνεται ανήμπορος να αντιδράσει. Μια δύσκολη χρονιά προμηνύεται για τους φίλους των Nets και το μόνο που επιθυμούν είναι να περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου