Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Editorial


Σας καλωσορίζουμε στο Run-N-Gun, το blog που κάνει ντεμπούτο σήμερα με σκοπό να ασχοληθεί με οτιδήποτε μπασκετικό μπορεί να φανταστεί κανείς.

Αν έχετε βαρεθεί την επιφανειακή αναπαραγωγή της επικαιρότητας, την ανυπαρξία έγκριτου και καίριου σχολιασμού και την απροκάλυπτα οπαδική λογική χωρίς ίχνος αγάπης για το ίδιο το μπάσκετ, σας καταλαβαίνουμε απόλυτα. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που μας ώθησε να δημιουργήσουμε αυτόν εδώ το χώρο, όπου τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει θέση και όπου κινητήρια δύναμη είναι η αγνή αγάπη για το άθλημα.

Στο Run-N-Gun θα ασχολούμαστε με όλο το φάσμα της μπασκετικής πραγματικότητας, από το ΝΒΑ, την Ευρώπη, την Ελλάδα, μέχρι και το μονό της γειτονιάς. Αγαπάμε εξίσου το περίπλοκο σύστημα του Obradovic με το κάρφωμα του LeBron από τη βολή και την crossover του Derrick Rose.

Δε μας αρέσουν οι κλισέ απόψεις, η απουσία προσωπικής γνώμης, οι περιορισμένοι ορίζοντες και ο Ιάκωβος Τσακαλίδης. Μας αρέσουν τα αμφίρροπα παιχνίδια, το ένστικτο του πρωταθλητή, οι αστείες προσωπικότητες, οι διαφορετικές οπτικές και οι πρωτότυπες απόψεις.

Ξεκινάμε, λοιπόν, σήμερα και ελπίζουμε ότι και με τη δική σας συμμετοχή θα κάνουμε το Run-N-Gun έναν ευχάριστο σταθμό της καθημερινότητάς σας.

Let's play some ball...

8 σχόλια:

  1. Kalh arxh paidia.
    Kai thelw special afierwmata se Peja kai Magic, xereis esy B.A. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Easy now dont break the rim :P

    Καλη αρχη παιδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/7/09 15:35

    Καλή αρχή!Σημασια εχει να τα λετε σταρατα και να μην περιοριζεστε σε απλή πληροφορηση του στιλ τι εγινε χθες,ποιος νικησε κτλ.αυτά τα μαθαινουμε και απο αλλες ιστοσελιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ante na diavasoume epitelous kai merika sovara pramata

    we love this game

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mpravo paides..
    kali arxi...
    Perimeno ena faq me pragmata pou prepei na gnorizei o amathos ellinas podosfairofilos pou goustarei kai ligo mpasketaki(typou einai TO toronto kai OI raptors kai oxi toubalin) gia na mathei ligo mpalitsa...
    a kai for the love of god allaxte to background....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή αρχή!είμαι σίγουρος ότι θα σκίσετε και αν πάνε όλα καλά θα σας έχω και εκπλήξεις!
    προς το παρόν σκεφτείτε το δικό μας ντραφτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Paides opws katalavainete tha ginw fanatikos tou blog. perimenw entos twn imerwn arthro gia to run n gun tou kazlauskas me ti zalgiris, me bowie edney kai stombergas

    ΑπάντησηΔιαγραφή