Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Quiz #1

Σας δίνουμε σήμερα την ευκαιρία να εξασκήσετε τις γνώσεις και τη μνήμη σας, προσφέροντάς σας ένα μικρό μπασκετικό φωτογραφικό quiz!

Από κάτω, λοιπόν, απεικονίζονται δύο παίκτες εκ των οποίων ο ένας αγωνίστηκε σε μεγάλη ελληνική ομάδα, ενώ ο άλλος έφτασε πολύ κοντά στο να αγωνιστεί σε μεγάλη ελληνική ομάδα.


Οποιος καταφέρει να βρει τα ονοματεπώνυμα και των δύο εικονιζόμενων παικτών και τα αναφέρει κάνοντας comment σε αυτό το post, κερδίζει δύο εκπληκτικά wallpapers του Michael Jordan!

P.S.: Για να μετρήσει η απάντησή σας θα πρέπει προφανώς να κάνετε comment όντας logged in στο account σας σε κάποια από τις υπηρεσίες που δίνονται ως επιλογές (π.χ. Google account).

4 σχόλια:

  1. O aristeros einai o Shawn Respert (pou exei paiksei, ektos apo ton Olympiako, kai sth Near East) kai o deksios einai o Corey Albano.

    Ouf! :) Valte kai alla tetoia kouiz magkes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xerw oti de xreiazesai epivevaiwsh,alla SWSTOS!Bravo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρης Κ.3/9/09 13:51

    "ο ένας αγωνίστηκε σε μεγάλη ελληνική ομάδα, ενώ ο άλλος έφτασε πολύ κοντά στο να αγωνιστεί σε μεγάλη ελληνική ομάδα."

    Αφού και ο Shawn Respert έπαιξε στον Ολυμπιακό και ο Αλμπάνο στον ΠΑΟ, ποιός έφτασε κοντά αλλά δεν αγωνίστηκε σε μεγάλη ελληνική ομάδα; Κοροϊδία η υπόδειξη!

    [sarcasm] Εκτός φυσικά αν εννοούμε ότι ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί μεγάλη ομάδα στο μπάσκετ.. Χμμ.. Ντάξι, στέκει δε λέω. [/sarcasm]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Shawn Respert δεν αγωνίστηκε ποτέ στον Ολυμπιακό. Είχε φτάσει πολύ κοντά στην ομάδα του Πειραιά, όμως η μεταγραφή χάλασε. Αργότερα αποδείχθηκε ότι ο παίχτης έπασχε από καρκίνο στομάχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή